katalog
výrobků
E-Commerce Get in touch

Metalwork

50 anni, 1967 - 2017
MWCH_home

Historie

Metal Work Pneumatic
Společnost Metal Work byla založena v roce 1967, kdy zahájila výrobu šroubení a přístrojů pro úpravu stlačeného vzduchu. Od té doby podnik expandoval a kontinuálně rozšiřoval svůj výrobní program. Dnes se Metal Work řadí k předním výrobcům v oblasti pneumatiky v Itálii, ve svém závodě nedaleko města Brescia zaměstnává více než 500 lidí, dalších 800 zaměstnanců pracuje v italských a zahraničních pobočkách. V roce 1992 získal Metal Work certifikát ISO 9001. Dnes firma disponuje nejen certifikátem systému řízení jakosti, ale také certifikátem z oblasti životního prostředí odpovídající předpisu ISO 14001, který byl poskytnut v roce 2001. Oba certifikáty byly vystaveny německým úřadem Dekra, akreditovaným TGA. Vlastní síť 50 poboček doma i v zahraničí a stále rostoucí počet obchodních partnerů garantují odborné a kompetentní poradenství, servis a distribuci výrobků do všech zemí světa. Dnes je Metal Work známý především svými vysoce kvalitními výrobky a svou výkonostní organizací. Tyto schopnosti umožňují s předstihem zjišťovat požadavky trhu a splňovat nejvyšší nároky v oblasti automatizace pneumatiky.


Kvalita ve vývoji, výrobě a provozu
Metal Work je podnik s plně automatizovanou strojírenskou výrobou. Tento systém zaručuje svým zákazníkům plně kontrolovaný výrobní proces a výrobek vynikající kvality.
Téměř všechny výrobky jsou vyráběny ve vlastním závodě. To umožňuje kontrolu celého výrobního procesu, který začíná výběrem surovin a končí finální montáží. 
Data z výroby a zkoušky výrobků podléhají permanentně kritické analýze, díky níž jsou výrobky i samotná výroba neustále zdokonalovány.
Všechny výrobky firmy Metal Work odpovídají evropských i jiným standardům včetně elektromagnetické kompatibility (certifikát EMC).


členství v české strojnické společnosti
METAL WORK Pneumatic CZ, s.r.o. je od roku 2011 členem české asociace pro hydrauliku a pneumatiku (CAHP), která je organizačním článkem české strojnické společnosti (čSS).